Cos de dansa

Actuals dansaires.

La cultura és... nostra! Barcelona, capital de la sardana.

Aquest proper dissabte, 8 de març, se celebra la proclamació de Barcelona com la capital de la sardana. I un cop més es reuneixen els esbarts de Barcelona entre ells nosaltres, l'Esbart Gaudí, en un espectacle dirigit per la coreògrafa Montse Colomé. On hi participaran més de 400 actuants entre els quals hi trobem: 9 esbarts de la ciutat de Barcelona, 7 colles sardanistes, una colla castellera, ballarins i actors de Comediants, els gegants del Pi i diferents elements del seguici barceloní. Aquest esdeveniment cultural que pretén retornar l'origen participatiu de les tradicions catalanes tindrà lloc a les 20h. a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, on tots plegats gaudirem de la festa ballant i cridant: La cultura és... nostra!

Us hi esperem.

http://play.barcelonatvnoticies.webtv.flumotion.com/play/player?podId=59...


 

Localització

Avinguda de la Catedral - Barcelona
Espanya
41° 23' 3.9264" N, 2° 10' 33.5856" E
ES

Data: 

08/03/2014 - 20:00

Seccions de dansa: 

Tema: 

Mercè 2013 - La ciutat de la Bullícia: Mestreballs

L'esbart Gaudí va participar com cada any a les Festes de la Mercè, dins de l'escenari "La ciutat de la bullícia" basat en la recreació de la vida dels barcelonins abans de la desfeta del 1714, per tal de commemorar el tricentenari.  A l'escenari de la Taverna Colomer vàrem transportar el que es ballava en aquells temps: pavanes, villanos i contradanses, acompanyats per la companyia Xuriach i dirigits per l’Anna Romaní. També es va fer un taller de dansa antiga per a tot el públic, que va voler afegir-se a la gran festa, i una cercavila pel parc junt amb els Micalets.   

Data: 

24/09/2013 - 12:00

Seccions de dansa: 

Tema: 

Galeria event: 

Memorial Ramon Espín

Ramon Espín (1939-2007) havia estat sempre l'organitzador dels festivals de primer dissabte de juliol a la Plaça Gaudí de Barcelona.

Des de l'any 2008, l'Esbart Gaudí continua la seva tasca en honor a un dels homes més compromesos amb la dansa de les nostres terres, el nostre antic president Ramon Espín. El seu record sempre es fa present en aquest recital, a través de les danses que ell ens va ensenyar i ens va ajudar a estimar.

La dolçor de la tenora acompanya la lleugeresa dels peus, que puntegen en el cel. L'aire s'omple de simfonia i els dansaires parlen el llenguatge de la terra.

 

 

 

 

 

Localització

Plaça Gaudí de Barcelona 41° 24' 14.508" N, 2° 10' 29.478" E

Data: 

06/07/2013 - 22:15

Seccions de dansa: 

Tema: 

Galeria event: 

Pàgines

Subscribe to RSS - Cos de dansa